STHLM WKND

alltså, jag har ju insett att den här bloggen består av inlägg om 1. resor 2. flyttpackning 3. allmänt förvirrade inlägg där jag inte vet vad det är för dag/månad/planet, men det är lite så livet är just nu; ett virrvarr av platser jag varit på eller är på väg till, det oundvikliga flyttandet i samband med det och den mkt rimliga reaktionen att totalt förlora förmågan att leva i nuet. så, för ett oklart antal dagar sedan lämnade jag umeå för stockholm. herregud vad jag älskar att befinna mig där uppe bland molnen. då är det accepterat att inte veta vad jag är, samtidigt som det känns som att tiden står stilla. och ja, utsikten då. speciellt när det är pastellhimmel och västerbottenskust utanför fönstret.
han och jag bodde på slott! det var en riktig idyll med fågelkvitter och vårblommor på gräsmattan. 
sockervaddsmoln och stadssiluett var frukostvyn. och vilken frukost sen?! alltså jag äter nästan aldrig frukost förutom på hotell (mat är alltid nice när någon annan gör den liksom), men brieost? småplättar? oändligt med olika frukter? kakor och juicer och blåbärssoppa, smaksatt youghurt och ägg i alla möjliga former. felt like a queen. lägg förövrigt märke till min lilla prinsesskrona som jonathan gav mig. den är glittrig, fluffig och fantastisk.
när vi väl lyckades lämna lyxlivet tog vi oss in till djurgården och traskade runt och fikade på café. ja, ena dagen alltså. den andra dagen blev det finmiddag, bowling och häng på en bar. lika fint alltihopa!
och så blev det årets första mjukglass i kungsträdgården där körsbärsträden börjat vakna till liv. heja våren!
sedan tog helgen slut och jag återgick till mitt ordinary life bestående av jobb, serier och flyttpackande. om sex dagar lämnar jag umeå och det känns så himla välbehövligt att få spendera en månad åt att vila, andas och styra upp allt roligt jag har på gång. förhoppningsvis blir jag lite bättre på att kika in här också, men annars är jag en liten aning bättre på att ge livstecken på instagram (theaholmqvist heter jag där). ta hand om er så länge <3
Livsrapportering, Vardagsflykt | |
#1 - - Daniella 🌙:

Hoppas du får det fint i din nya stad <3

Svar: åh men tack, det hoppas verkligen jag med <3
Thea

#2 - - Lili:

Fina bilder :)

Svar: tack! :)
Thea

#3 - - Frida:

Men du åh åh åh sån jäkla vårpeppig helg ni verkar haft i finstockholm! Och så roligt att vi båda kom så långt ifrån för att vara på samma plats med bara en vecka mittemellan :)

Svar: verkligen, det var så himla fint även om det var lite kort och stressigt (alltid så skönt att åka hem till lugnet sedan). ja, jag såg att du fick lite mer blomster än oss, så fint! hoppas du hade det himla fint <3
Thea

#4 - - Linnea Aurora:

Alltid plättar- alltid!!

Svar: Jag kräver dig på ett inlägg i plättdebatten!!! (Nej okej, jag ber snällt).
Thea

Upp