October snapshots

Jag har återvänt till teknologins värld efter en vecka i ofrivillig isolation. Tänkte att vi blickar tillbaka på lite fina händelser och ögonblick från månaden som gått! Här är en favoritbild på mig och Maria från en fest strax innan månadsskiftet september/oktober som jag framkallade häromdagen ♥
Och alltså, Västerbotten, du är så vacker <3 Det har blivit många mil längs skogskantad väg, i solnedgång och morgondimma. Ibland på väg till Umeå efter en helg hemma, andra gånger på väg till sorgliga reporteruppdrag för jobbet.
Hoppas att jag aldrig börjar ta det här förgivet. Att jag alltid kommer uppskatta ensliga träd, skönheten hos den första frosten och hur omgivningen färgas blå och vit när den sakta kapslas in för vintern.
Mitt kusinbarn (som är det smartaste barn jag vet) fyllde 3 och jag var avundsjuk på ca alla presenter. Jag har fått rå om Jonathan och vi har ätit mysiga frukostar, gått på utställning och kikat på serier.
Jag har tagit lunchpromenader med fina kollegor, bevakat invigningen av ett reningsverk med bästa Linda och tagit bussen till stan för att äta middag med Pär och prata om precis allt mellan förskolan och nuet!
Och i helgen har jag ätit mat och skvallrat med Maria och Minna, varit på koncerndag (vilken slutade ungefär tre igår kväll) och idag har jag mått exakt som jag förtjänat och sovit till himlen började rodna utanför fönstret och jag bestämde mig för att läsa bok och äta pizza.

Det har varit en himla fin månad, oktober. Nu ska jag njuta av möjligheten att kika på serier och göra en tidig kväll så jag är redo för en ny jobbvecka! Har dessutom en massa roliga inlägg på gång, det känns fint att vara tillbaka här på mitt virtuella krypin!
 
 
 
Livsrapportering | |
#1 - - Daniella 🌙:

Alltså åh, ditt hår? <3 och vill med bo i Norrland. Så jäkla magiskt.

Svar: Men alltså, tack!!! Åh, men Edinburgh då?! Så fint ju! Sån himla dröm att åka dit. Men ja, Norrland är verkligen fantastiskt.
Thea

Upp